Πως να έρθετε

στην Αρίστη Ζαγορίου

Με ΙΧ αυτοκίνητο:

Από την Αθήνα ο επισκέπτης φτάνει στην πόλη των Ιωαννίνων μέσω Ρίου-Αντιρίου (μέσος χρόνος ταξιδίου: ~ 5 ώρες) ή μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας μέσω Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση τα Ιωάννινα. (μέσος χρόνος ταξιδίου: ~ 5,5 ώρες). Ακολουθεί την Περιφερειακή Ιωαννίνων και στη τελευταία έξοδο (αεροδρόμιο) ακολουθεί την κατεύθυνση Κόνιτσας.  Στο 39ο χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων/Κόνιτσας στρίβει δεξιά με κατεύθυνση Αρίστη, Πάπιγκο.Η συνολική απόσταση είναι 469χλμ.

Από την Θεσσαλονίκη ο επισκέπτης φτάνει στην πόλη των Ιωαννίνων μέσω Εγνατίας Οδού ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα. (μέσος χρόνος ταξιδίου: ~ 3 ώρες). Ακολουθεί την είσοδο προς Ιωάννινα και στα 3χλμ συναντά την Περιφερειακή Ιωαννίνων. Στην τελευταία έξοδο (αεροδρόμιο) ακολουθεί την κατεύθυνση Κόνιτσας. Στο 39ο χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων/Κόνιτσας στρίβει δεξιά με κατεύθυνση Αρίστη, Πάπιγκο. Η συνολική απόσταση είναι 311χλμ.

Με λεωφορείο:

Με λεωφορείο ΚΤΕΛ γίνονται συχνά δρομολόγια από πολλές πόλεις από και προς Ιωάννινα αντίστοιχα. Από Αθήνα προς Ιωάννινα, και αντιστρόφως, εκτελούνται καθημερινά, περίπου, δέκα δρομολόγια με λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Η απόσταση είναι 415 χλμ και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 6 ώρες. Από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, και αντιστρόφως, εκτελούνται καθημερινά περίπου 6 δρομολόγια . Η απόσταση είναι 260 χλμ και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 4 ώρες. Καθημερινά υπάρχουν δρομολόγια από και προς Άρτα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Πάτρα, Αγρίνιο, Λάρισα, Βόλο κ.ά

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ του Νομού Ιωαννίνων εκτελεί δρομολόγιο προς και από το Πάπιγκο με στάση στην Αρίστη τις ακόλουθες μέρες και ώρες: Κάθε Τρίτη στις 05:30 π.μ. και στις 14:30μ.μ. από Ιωάννινα προς Πάπιγκο. Αντίστοιχα, από Πάπιγκο προς Ιωάννινα, στις 07:00π.μ. και στις 16:00μ.μ. Κάθε Παρασκευή, στις 05:30π.μ. και στις 14:30μ.μ. από Ιωάννινα προς Πάπιγκο. Αντίστοιχα, από Πάπιγκο προς Ιωάννινα, στις 07:00π.μ. και στις 16:00μ.μ. Τα δρομολόγια δεν είναι σταθερά όλες τις εποχές του χρόνου. Γι΄αυτό, είναι χρήσιμη μια επικοινωνία με τον σταθμό των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προς ενημέρωση.

Τηλέφωνο ΚΤΕΛ: 26510 26286  / http://www.ktelioannina.gr

Με αεροπλάνο:

Για ταξίδι με αεροπλάνο από την Αθήνα προς την πόλη των Ιωαννίνων εκτελούνται καθημερινά 2 έως 4 πτήσεις, με την Aegean Airlines. Η διάρκεια πτήσης είναι 55 λεπτά. Η απόσταση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων με την Αρίστη είναι 39χλμ.

Τηλέφωνο Αεροδρομίου: 26510 27058